Bàsquet

Els Blazers transformen un traspàs menor en mediàtic gràcies a una bona campanya de comunicació

L'equip de l'NBA ha aconseguit que un traspàs intranscendent per a la franquícia fos notícia gràcies a una sèrie de divertits tuits
La suposada samarreta de Cash Considerations (Foto: @OneTakeAtATime)

La suposada samarreta de Cash Considerations (Foto: @OneTakeAtATime)

Els Portland Trail Blazers han enviat als Houston Rockets, l'equip que s'ha fet amb els serveis del base all-star Chris Paul, el base-escorta Tim Quarterman, un jugador de segon any amb poc protagonisme la passada temporada (16 partits de Lliga Regular i 2 de play-off amb una aportació estadística gens destacada). A canvi, han rebut una quantitat de diners.

El que és, per la importància dels implicats, un canvi poc interessant pels aficionats de l'NBA, ha tingut més ressò del que es podia pensar. I ha estat gràcies al departament de comunicació dels Blazers, que han donat als diners ("Cash considerations" en anglès) el tractament que se li dona a un jugador important quan arriba a l'equip amb una enginyosa sèrie de piulades a twitter.

 

Els Blazers han penjat a les xarxes socials el vídeo de presentació de les seves "millors jugades" i una declaració de la suposada roda de premsa de presentació on el nou jugador de l'equip deia que "crec que puc tenir un impacte immediat sobre la pista". Altres comptes de twitter s'ha afegit al fil, presentant les estadístiques de "Cash considerations" i la samarreta de l'equip amb el seu nom i dorsal. 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES