Coutinho celebrant el gol al costat de Dani Alves (Reuters)

Els blaugranes Coutinho i Paulinho, protagonistes de la victòria contra Rússia (0-3)

Els golejadors de la selecció del Brasil han estat Miranda (53'), Coutinho (62') i Paulinho (66')

Brasil continua amb la ratxa de victòries i ha derrotat a Rússia (0-3) després d'una excel·lent segona part amb els dos blaugranes com a protagonistes, Coutinho i Paulihno.

La "canarinha" sense Neymar ha decebut en una primera part on no ha trobat forat entre una endreçada defensa russa.

L'estadi de Luzhnikí serà l'escenari on es jugarà la final del Mundial i la selecció de Brasil és la gran favorita per endur-se'n la victòria.

El partit contra Rússia ha confirmat que els blaugranes Coutinho i Paulinho, i els madridistes Marcelo i Casemiro, seran titulars indiscutibles per al seleccionador brasiler, Tite.

Adenor Leonardo Bachi "Tite" va cobrir la baixa de Neymar, que no tornarà fins al maig després de lesionar-se el turmell en un partit de Lliga amb el PSG, amb Douglas Costa.

Dimarts, el Brasil té una cita amistosa amb Alemanya, amb qui tenen un compte pendent després de l'humiliant 1-7 de fa quatre anys al Mundial del Brasil.