Futbol americà

Els Baltimore Ravens guanyen el títol de l'NFL després de derrotar els San Francisco 49ers (34-31)

Els Baltimore Ravens són els nous campions de l'NFL després de derrotar els San Francisco 49ers aquesta nit a la Superbowl (34-31). El premi al millor jugador de la final se l'ha endut el "quarterback" dels Ravens, Joe Flacco. El joc s'ha hagut d'interrompre 35 minuts després d'una aturada d'una part de la il·luminació de l'estadi. Segon títol de la història per als Ravens.

Els Baltimore Ravens són els nous campions de l'NFL, després de derrotar els San Francisco 49ers aquesta nit a la Superbowl. Els Ravens han guanyat per un ajustat 34-31.

Els de Baltimore han dominat amb solvència la primera part. Al descans guanyaven per 21 a 3 gràcies a tres "touchdowns" servits pel "quarterback" de l'equip, Joe Flacco. El passador de Baltimore ha fet llançaments increïbles de 50 iardes i els Ravens han marxat al descans pensant que ja ho tenien fet (21-6).

Els 49ers, però, han remuntat al tercer quart i fins i tot han tingut una última jugada per posar-se al davant. Una passada de Colin Kaepernick incompleta els hauria donat el triomf. Per als de Baltimore, la victòria ha estat doble, perquè el premi al millor jugador de la final se l'ha endut el "quarterback", Joe Flacco. Per a l'equip de Baltimore aquesta és la segona Superbowl.

Però el partit d'aquesta matinada passarà molt probablement a la història per una apagada de llum que ha patit l'estadi del Supedorme. En començar el tercer quart, se n'ha anat la llum de la meitat de l'estadi. Sense llum, el joc s'ha hagut d'interrompre 35 minuts, fins que s'ha recuperat el fluid elèctric.