Esports

Els àudios de "LaTDP" regnen en el rànquing dels més escoltats de l'any 2017 a la web de l'Esport3

Actualitzat

1 - LaTdP-El Barça vol aquesta Lliga. Els gols del Madrid-Barça narrats pel Puyal: Messi ha estat la gran estrella del partit. Ha fet dos gols i ha forçat l'expulsió de Sergio Ramos. Amb aquesta xifra l'argentí assoleix la xifra de 500 gols com a professional amb el Barça.

2 - "El club de la mitjanit" reviu el gol de Messi a les ràdios espanyoles: Així van narrar a les ràdios espanyoles el gol de Leo Messi que va donar la victòria al Barça, 2 a 3, al Santiago Bernabéu.

3 - LaTdP-El trident es torna a exhibir! Així hem viscut el Barça 3 - Athletic Club 1: Els gols de la tornada de vuitens de Copa, entre el Barça i l'Athletic Club de Bilbao, narrats per "LaTdP".

4 - LaTdP-Portada Puyal: "La pilota, la mentida i la llibertat": "Qui m'havia de dir que gairebé 50 anys després de la meva primera transmissió d'un partit del Barça, ara, avui, l'any 2017, a l'inici d'aquesta TdP, quan digués 'Bona nit, audiència', estaria també pensant en homes i dones que són a la presó sense una raó proporcional i intel·ligent que empari la decisió d'un jutge?"

5- LaTdP-El partit històric del Barça. Així han sonat els gols del FCB 6 - PSG 1, a "LaTdP": El resum del Barça - PSG a "LaTdP"

6-  LaTdP-El Barça té a Messi. Resum del Madrid-Barça: En el minut 92', al Santiago Bernabéu, Leo Messi va marcar el gol de la victòria pel Barça que pot significar una lliga. De moment, el Barça va aconseguir ajustar la lluita, col·locar-se líder tot i que amb un partit més que el Reial Madrid.

7 - Kilian Jornet: "Fracassar ens fa més humans. El fracàs no és negatiu; ens ajuda a créixer": Entrevista a Kilian Jornet, que, des de Noruega, analitza l'últim repte que ha aconseguit, el doble ascens a l'Everest.

8 - Guardiola: "Desitjo que surtin. Són a la presó per demanar votar; ens pot passar a tots": El tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, desitja l'alliberament dels consellers empresonats i recorda que són a la presó per haver demanat votar.

9 - Neymar, molt a prop del PSG: El PSG dona per feta l'operació Neymar en un alt percentatge. Així ho confirmen a Catalunya Ràdio una font autoritzada del club francès.

10 - El Melich del futbol: la història de l'entrenador Manel Delgado que, amb 12 anys, el futbol li va donar vida... i després professió.

 

 

ARXIVAT A:
Mésvist 2017E3 més vist 2017
Anar al contingut