Jesús Gil Manzano treu una targeta a Messi en una imatge d'arxiu (Reuters)
Jesús Gil Manzano treu una targeta a Messi en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Els àrbitres de la Supercopa d'Espanya seran Gil Manzano i Hernández Hernández

El partit d'anada de la Supercopa d'Espanya es jugarà a l'estadi del Sevilla el 14 d'agost. La tornada serà al Camp Nou tres dies després

Actualitzat

L'extremeny Jesús Gil Manzano arbitrarà l'anada de la Supercopa d'Espanya, entre el Sevilla i el Barça, que es disputarà el diumenge 14 d'agost a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán. L'àrbitre del partit de tornada, el 17 d'agost al Camp Nou, serà el canari Alejandro José Hernández Hernández.

Els companys de Gil Manzano seran Hugo José López Puerta com a quart àrbitre i Ángel Nevado Rodríguez i José Manuel Fernández Miranda com a àrbitres assistents. A Hernández l'acompanyaran Alexandre Alemán Pérez com a quart àrbitre i els seus assistents seran Teodoro Sobrino Magán i José Enrique Narnajo Pérez.

Tant Gil Manzano com Hernández Hernández van ascendir a Primera Divisió al final de la temporada 2011-12, després d'aconseguir les millors qualificacions a Segona. L'extremeny va ser el quart àrbitre en l'última final de la Copa del Rei, que van disputar els mateixos equips.

Anar al contingut