Actualitat blaugrana

Els alevins del Barça aterren al Prat com a campions del torneig internacional de futbol 7

Els campions del torneig internacional de futbol 7, els jugadors alevins del FC Barcelona, han arribat a l'aeroport del Prat amb el trofeu. La rebuda que han tingut les perles del planter blaugrana no ha estat a l'altura de l'èxit que han aconseguit a Tenerife, on han estat els millors entre equips de prestigi com el Benfica, el Reial Madrid, la selecció del Camerun o l'Espanyol.

Com passa amb els cracs del primer equip del Barça, hi havia força expectació mediàtica a l'aeroport del Prat per l'arribada de l'equip cadet. També ells són campions. Entre els joves jugadors, moltes cares de cansament i una copa que mostra signes ben clars d'haver passat una celebració ben intensa.


Especialment orgullós està Gerard Deulofeu, que ha estat seleccionat millor jugador del trofeu. Els dos gols de la final faran que quedi a la memòria dels barcelonistes durant molt temps.


Un cop passat el torneig d'Arona, s'ha de tornar a la realitat. Al gener hi ha Lliga i d'aquí a poc un torneig a Portugal. El futbol d'elit encara és lluny, molt lluny.

NOTÍCIES RELACIONADES