Copa del Rei

Els aficionats i jugadors del Lleida Esportiu volen un rival de Champions als vuitens de final de la Copa del Rei

Després de la proesa a Anoeta, els seguidors i jugadors del conjunt lleidatà esperen que el sorteig de dimarts que ve els emparelli amb un rival que disputi la Lliga de Campions

Actualitzat

El Lleida Esportiu va fer una gran remuntada i va deixar fora de combat la Real Societat a la Copa del Rei. Els lleidatans van donar la campanada a Anoeta i van creure en la remuntada, i gràcies a una excel·lent segona meitat, es van acabar imposant per 2 a 3.  Les cares d'alegria dels jugadors després del partit parlen per elles mateixes. Ara esperen rival per als vuitens. El sorteig es farà dimarts i tothom desitja que toqui un dels equips grans.

Als bars de la ciutat, aquest dijous al matí, a les tertúlies, només es parlava de la gesta del Lleida Esportiu i de les preferències de cara al sorteig de la pròxima eliminatòria de Copa que es farà dimarts. Els aficionats lleidatans tenen clar que ara volen un rival de Champions, com el Reial Madrid o el FC Barcelona, per poder fer una gran festa al Camp d'Esports.

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, va assegurar ahir poc després del partit a Anoeta en declaracions a programa "El club de la mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio que al club volen un rival de Champions als vuitens de final, tot i que va recordar que la prioritat és el pròxim partit de lliga contra l'Elx.

Una remuntada històrica a Anoeta

El 0 a 1 del partit d'anada no convidava gaire a somiar. Si el repte era complicat, les coses van empitjorar amb el gol de Llorente, primer, i el de Juanmi, poc després. Calia fer tres gols, a Anoeta, contra un gran rival de Primera. Els jugadors catalans estaven abatuts. La xerrada al descans de Gerard Albadalejo va fer recuperar les esperances.

Ho tenien perdut i s'ho van jugar tot a una carta. En el minut 56, Aitor Núñez va fer el primer gol. Podia ser el de l'honor... o l'inici d'alguna cosa. I, aleshores, a Musa li van fer penal. Manu Molina el va transformar.

Disposaven de mitja hora per perseguir la glòria. El paper de protagonista va caure en el jove de 17 anys Bojan Radulovic, fill dun exjugador del Lleida. El seu primer gol en partit oficial passarà a la història. El triomf a Anoeta va ser una de les traques més sonades d'aquesta Copa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut