Una imatge exterior de l'estadi de Vallecas
Futbol

Els aficionats del Rayo Vallecano convocaran protestes si no se'ls garanteix la seguretat a l'estadi de Vallecas

El president de la Federació de Penyes del Rayo, Antonio Castilla Ferrer, assegura en declaracions a EFE que els aficionats tenen por d'anar al camp per els tremolors que hi ha

Actualitzat

El president de la Federació de Penyes del Rayo Vallecano, Antonio Castilla Ferrer, ha assegurat en declaracions a l'agència EFE que la graderia de l'estadi de Vallecas tremola i la gent té por d'anar al camp. Per aquest motiu, Castilla ha afegit que es convocaran manifestacions de protesta si no es garanteix la seguretat dels aficionats.

La Comunitat de Madrid ha anunciat que, de moment, no s'hi jugarà cap partit. L'Espanyol no sap quan ni on jugarà el duel corresponent a la setena jornada de Lliga contra el Rayo Vallecano previst el divendres 28 de setembre.

El problema és que la Comunitat de Madrid, propietària del camp de Vallecas, ha decidit tancar-lo fins, com a mínim, a mitjans d'octubre, quan s'acabin les obres de remodelació que s'hi estan fent. Això es va decidir després de la reunió que van mantenir representants de la Comunitat, de la Lliga i del Rayo, en què es va debatre sobre la seguretat del camp.

L'alarma es va encendre en el partit inaugural de Lliga d'aquesta temporada, jugat el diumenge 19 d'agost contra el Sevilla, en què els seguidors que hi van anar van denunciar per les xarxes socials els tremolors que van notar a les graderies durant el partit, i un pare va posar una reclamació perquè el seu fill va caure per culpa de la runa que hi havia al camp.

Un cop presa la decisió de tancar el camp de Vallecas, la Lliga ha de decidir si els pròxims partits com a local, el Rayo Vallecano els passa a jugar al camp de l'equip rival, a porta tancada, o en un altre camp de la Comunitat de Madrid. De moment, el partit previst per a dissabte que ve contra l'Athletic Club de Bilbao ha quedat ajornat.

El president del club, Raúl Martín Presa, aposta perquè s'acceleri l'execució de les obres perquè el camp estigui a punt al més aviat possible.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut