Futbol

Els aficionats del Manchester City ja poden comprar bufandes de Pep Guardiola

No fa ni una setmana de la confirmació que Pep Guardiola entrenarà el Manchester City la pròxima temporada, i els aficionats anglesos ja poden comprar la bufanda dels "citizens" amb el nom del nou tècnic

Actualitzat

Tot i que encara és entrenador del Bayern de Munic, Guardiola  ja és protagonista als voltants de l'estadi dels "citizens". Des de fa poques hores,  s'han començat a vendre  – de manera no oficial - bufandes del Manchester City amb el nom i el rostre del tècnic català. Els propietaris d'alguns dels establiments pròxims a l'estadi ja comencen a treure'n benefici econòmic de la futura arribada, la propera temporada, al club anglès del exentrenador del FC Barcelona.

Les bufandes han arribat al voltant de l'estadi coincidint amb el matx dels locals contra el líder i equip revelació de la temporada a la Premier League, el Leicester. Amb un triomf, els "citizens" haurien empatat en la classificació amb els visitants, però els encara homes del xilè Manuel Pellegrini han caigut per 1 a 3. A Manchester ja esperen al tècnic de Santpedor amb els braços oberts.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut