Pep Guardiola tindrà el suport dels aficionats del City a Wembley
Futbol

Els aficionats del Manchester City fan costat a Guardiola i duran un llaços grocs en el pròxim partit a Wembley de diumenge

La decisió de la Federació Anglesa de Futbol (FA) de sancionar Pep Guardiola per portar el llaç groc no ha agradat a alguns aficionats del Manchester City. A través de les xarxes socials, donen suport al tècnic català.

Actualitzat

Josep Guardiola du el llaç groc per demanar la llibertat dels presos polítics catalans. Per aquest motiu, la Federació Anglesa de Futbol (FA) va decidir sancionar-lo amb l'argument que amb aquest símbol no compleix les normatives d'equipaments i publicitat, i difon un missatge polític no permès.

Alguns aficionats del Manchester City no estan gens d'acord amb la decisió de la FA i ja han anunciat a través de les xarxes socials que en el pròxim partit dels citizens duran llaços grocs o motius d'aquest color per donar suport al tècnic català. El Manchester City juga aquest diumenge a Wembley (17.30) la final de la Carabo Cup, contra l'Arsenal. 

"Quina és la diferència entre els jugadors que senyalen cap al cel quan celebren un gol, els que s'agenollen per resar i Pep Guardiola que du un llaç groc? Cap. Tots són maneres de mostrar el que creuen. @FA són una broma."

"Sisplau, sisplau, que el màxim de gent possible dugui aquest llaç per mostrar el nostre suport al Pep. pic.twitter.com/UdYgLhyRHY"


"@crissansem demà els aficionats del City durem llaç groc i també les nostres pàgines de perfil de Facebook també tindran el llaç groc"

 



 

 

ARXIVAT A:
Guardiola
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut