Els advocats de Neymar, a la seva arribada a les oficines del Barça
Barça

Els advocats de Neymar paguen els 222 milions de la clàusula de rescissió a les oficines del Barça

Un cop el Barça comprovi les garanties bancàries d'aquest taló, que ha recollit el director executiu del club, Òscar Grau, haurà d'acceptar per contracte el pagament de la clàusula i Neymar deixarà de ser jugador del Barça després de quatre temporades vestint-se amb la samarreta blaugrana

Actualitzat

Els advocats de Neymar han dipositat aquest dijous a la tarda a les oficines del FC Barcelona els diners de la clàusula de rescissió de 222 milions d'euros del davanter brasiler que, per tant, ha deixat a tots els efectes de ser jugador del Barça.

Marcos Motta i Juande Dios Crespo, advocats de Neymar, arribaven a les oficines del Barça per dipositar-hi un taló per valor de 222 milions d'euros. Un cop el Barça comprovi les garanties bancàries d'aquest taló, que ha recollit el director executiu del club, Òscar Grau, haurà d'acceptar per contracte el pagament de la clàusula i Neymar deixarà de ser jugador del Barça després de quatre temporades vestint la samarreta blaugrana.

Abans, aquest matí, els dos assessors del futbolista brasiler han estat a Madrid, a la seu de la Lliga de Futbol Professional, per intentar dipositar el document bancari per valor dels 222 milions d'euros de la clàusula de rescissió de Neymar, però no els han deixat. Els representants de la Lliga no han volgut fer declaracions i s'han remès a les paraules de Javier Tebas sobre el "fair play" financer, segons el qual un club no pot fitxar per una quantitat més gran que la que ingressa.

Un cop fet efectiu el pagament, el futbolista brasiler ja ha deixat de ser jugador blaugrana i viatjarà en les pròximes hores a París per ser presentat amb el PSG. A l'aeroport del Prat, l'avió privat de Neymar està esperant que la situació es desbloquegi. La intenció del jugador era volar avui mateix a París. I també té la intenció, juntament amb els seus advocats, de demanar el trànsfer a la FIFA per poder debutar aquest cap de setmana a la lliga francesa en el partit que el PSG jugarà contra l'Amiens.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut