Barça

Els advocats de Neymar intenten pagar la clàusula de Neymar però la Lliga no accepta els diners

La sortida de Neymar s'embolica a les oficines de la Lliga. La intenció del PSG, però, és que el brasiler debuti dissabte

Actualitzat

Aquest dijous al matí, Juan de Dios Crespo, advocat especialista en dret esportiu, s'ha presentat a les oficines de la Lliga per fer efectiu el pagament dels 222 milions de la clàusula de rescissió de Neymar per donar per acabat el contracte que vinculava el brasiler al FC Barcelona fins al 2021.

La Lliga ha fet el que ja anunciava Javier Tebas, no ha acceptat el xec perquè vulnera la norma del fair play financer. Fonts jurídiques consultades per Catalunya Ràdio consideren que aquesta negativa no entorpirà la marxa del jugador. L'expert en dret esportiu, l'advocat Xavier Albert Canal, diu que el club francés pot anar a una notaria amb els diners,i de fet s'espera que ho faci aquesta mateixa tarda

En tot cas, la rapidesa amb què han aparegut els 222 milions fa pensar que el PSG no vol ni sentir a parlar de negociació entre clubs, un escenari que hauria obert la possibilitat que, en l'operació, hi entrés també algun jugador de l'actual plantilla parisenca. Neymar marxarà per la porta de darrere. Amb imatges surrealistes com la d'un burofax que li ha enviat el club i que el brasiler ha rebut aquest matí a casa seva.

A més, algunes fonts apunten la intenció dels assessors de Neymar és sol·licitar en les pròximes hores el trànsfer provisional a la FIFA perquè el brasiler pugui vestir la samarreta del PSG aquest dissabte en el primer partit de la temporada de la Ligue 1 contra l'Amiens.

De moment, la Lliga francesa ja s'ha posicionat a favor del PSG i Neymar, i ha emès un comunicat conforme no entenia la posició de la Lliga espanyol amb aquest cas.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut