Futbol

Els accionistes del Nàstic, contents amb els comptes del club però no amb la seva situació esportiva

El Nàstic preveu tancar aquest exercici fiscal com el passat, amb superàvit. Els seus accionistes, però, no s'han mostrat contents de la situació esportiva a la junta general
Josep Maria Andreu, president del Nàstic, s'adreça als socis (Foto: @NASTICTARRAGONA)

Josep Maria Andreu, president del Nàstic, s'adreça als socis (Foto: @NASTICTARRAGONA)

El Gimnàstic de Tarragona ha presenta aquest dijous, a la seva junta general d'accionistes, un pressupost per a l'exercici 2016-17 d'onze milions i mig d'euros. El club té una previsió de superàvit d'un milió i 700.000 euros gràcies a l'increment dels ingressos per drets televisius i el milió i 200.000 euros del traspàs de Giorgi Aburjania en el Sevilla.

Respecte al passat exercici fiscal, el Nàstic ha presentat un superàvit d'1.674.000 euros, amb un pressupost de 8 milions, obtingut en gran part pel traspàs de José Naranjo al Celta. Gràcies a aquests dos anys amb beneficis, el deute de l'entitat és de 4,2 milions d'euros, només amb entitats bancàries després de posar-se al dia Hisenda i la Seguretat Social.

Si en l'aspecte econòmic la junta ha estat plàcida, no ho ha estat tant en el moment de repassar l'aspecte esportiu. Els tarragonins són els últims de la classificació, a 5 punts de la salvació, amb cap victòria després d'onze partits disputats. Una situació que amoïna, i molt, els accionistes i aficionats de l'equip grana.

El membre del consell d'admistració i propietari de Promosport, ha dit davant les queixes dels accionistes que "ara som el pitjor equip, la pitjor afició, tenim el pitjor president i la pitjor direcció esportiva, però les notes al juliol". Per la seva banda, el president Josep Maria Andreu ha afirmat que "passi el que passi diumenge, la continuïtat de l'entrenador està assegurada".