Bàsquet

Els accionistes del Joventut de Badalona voten en contra de la dissolució del club

El 99.97% del capital present a la junta d'accionistes del Joventut de Badalona ha pres la decisió de no dissoldre l'entitat verd-i-negra

Actualitzat

Els accionistes del Joventut de Badalona han votat en contra de la liquidació de la SAD del Club Joventut de Badalona. El 99,97% del capital present a la junta d'accionistes ha pres la decisió de no dissoldre l'entitat badalonina i, per tant, la directiva presidida per Juanan Morales seguirà treballant per la viabilitat del club verd-i-negre.

Morales ha dit que el seu consell d'administració es veu "capacitat" per salvar el club en l'actual situació "si es desbloquegen els pagaments compromesos" amb l'Ajuntament de Badalona. L'últim obstacle amb el qual s'ha trobat la Penya és l'exigència d'"un aval líquid" del 120% per rebre la subvenció de la fundació Badalona, ​​capital europea del bàsquet, de 450.000 euros, aprovada dimarts passat per l'Ajuntament de Badalona, cosa que Morales ha qualificat d'"inèdit".
   
"No entenc l'ombra de sospita que hi ha sobre la Penya", ha dit el president verd-i-negre, que està treballant amb entitats financeres i "institucions del país" per aconseguir l'aval que permetria ingressar els 450.000 euros. Morales ha explicat que per aconseguir liquiditat és necessari desbloquejar els pagaments de la subvenció de la fundació i del contracte de patrocini signat amb l'Ajuntament.

El club també està negociant nous acords de patrocini i ha tingut "converses" amb tres inversors perquè es facin "amb la propietat del club" mantenint dues línies vermelles: que es mantingui el model actual basat en el planter i que el club no es mogui de Badalona.

ARXIVAT A:
Penya
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut