L'estadi Power8 Stadium retrà homenatge a tots aquells espanyolistes estimats per l'afició blanc-i-blava
Futbol

Els accessos del Power8 Stadium portaran els noms d'espanyolistes reconeguts

Una iniciativa batejada com a "Glòria als herois" permetrà que les portes i les bocanes del Power8 portin el nom dels esportistes més destacats i estimats de l'Espanyol, i que seran escollits pels mateixos socis

Actualitzat

Segons ha comunicat el director de comunicació de l'Espanyol, Xavier Salvatella, el club amb seu a Cornellà-el Prat durà a terme una iniciativa per tal retre un petit homenatge a tots els esportistes destacats que ha tingut la institució. Per això, les portes i accessos del Power8 Stadium canviaran el referent numèric pel nom d'algun ídol de l'espanyolisme.

Aquest procés es durà a terme per votació pública de l'1 al 30 d'abril, a través d'un portal digital. També s'instal·larà, amb la col·laboració de la Fundació, una galeria d'internacionals en homenatge als jugadors que ha tingut l'Espanyol. Tot això configurarà el nou Tour del Power8, que estarà a punt de cara a l'estiu. El club també ha llançat una iniciativa per a tots aquells socis majors de 16 anys que vulguin col·laborar amb l'entitat de forma voluntària.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut