Neymar celebra el seu gol al camp de l'Alabès (Reuters)
Neymar celebra el seu gol al camp de l'Alabès (Reuters)
Barça

Els 6 gols de Neymar a la Lliga d'aquesta temporada han estat com a visitant

El brasiler sembla tenir un malefici amb el gol a la Lliga quan juga a casa. Els seus 6 gols a la competició els ha fet lluny del Camp Nou

Actualitzat

Neymar ha fet el 0 a 2 per al FC Barcelona al camp de l'Alabès en el minut 40, aprofitant un rebuig després d'una mala sortida del porter Pacheco davant de Luis Suárez. Aquesta temporada, tots els seus gols a la Lliga han arribat lluny del Camp Nou. El davanter brasiler n'ha fet 6. El primer, a la quarta jornada, al camp del Leganés (1-5). La sisena jornada, en la visita a l'Sporting de Gijón, en va fer 2. En el següent partit de Lliga, en la derrota contra el Celta a Balaídos per 4 a 3, el davanter va sumar un nou gol. Després d'una llarga sequera, Neymar es va retrobar amb el gol al camp de l'Eibar a la jornada 19. I aquest dissabte, a Mendizorrotza, ha arribat el sisè.

Els dos gols de Neymar a la Lliga de Campions, curiosament, han estat al Camp Nou, un contra el Celtic de Glasgow (7-0) i l'altre contra el Manchester City (4-0). Aquesta temporada, el públic del Camp Nou ha pogut gaudir d'un altre gol del seu davanter, l'aconseguit a la tornada dels vuitens de la Copa del Rei contra l'Athletic Club de Bilbao (3-1), un dels dos gols que ha fet a la Copa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut