Girona

Els quatre jugadors cedits pel Manchester City ja s'entrenen amb el Girona en una sessió a porta tancada

En una sessió a porta tancada, els quatre jugadors cedits pel Manchester City han tingut ja una primera presa de contacte amb la plantilla del Girona i el seu entrenador, Pablo Machín

Actualitzat

El Girona ha obert la seva miniestada de dos dies a Peralada amb un entrenament a porta tancada. No tant per no revelar maniobres tàctiques com per preservar la intimitat dels quatre jugadors que cedirà a l'equip el Manchester City, tot i que encara no s'ha acabat de fer oficial l'operació.

Douglas Luiz, Aleix Garcia, Marlos Moreno i Pablo Maffeo han estat aquest dimarts al matí a les ordres del tècnic Pablo Machín, però les úniques imatges d'ells de què es disposa són les que els jugadors pengen a les xarxes socials.

A part d'aquests quatre jugadors, avui, a Peralada s'han entrenat 15 jugadors de la primera plantilla més quatre jugadors del filial del Girona, el Peralada. Ha estat una sessió amb molta càrrega física i poca utilització de la pilota. El Girona és el penúltim equip de primera a començar la pretemporada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut