Miguelín celebra el gol i la victòria d'ElPozo de Múrcia

ElPozo Múrcia remunta contra el Barça Lassa i s'emporta el partit (2-3)

Els d'Andreu Plaza, que guanyaven per un clar 2-0, han vist com els remuntaven i capgiraven el marcador a la segona part

El FC Barcelona ha caigut al Palau contra ElPozo Múrcia en un dels grans partits de la temporada (2-3). Els d'Andreu Plaza, que guanyaven per un clar 2-0 a la primera part, han vist com els murcians protagonitzaven una gran remuntada i s'emportaven el partit.

Roger Serrano ha inaugurat el marcador amb una diana al pal llarg (1-0, minut 7) avançant el Barça. El blaugrana, assistit per Rómulo, ha fet un xut creuat que ha acabat dins de la porteria. Jesús Aicardo ha estat a punt de fer el segon pel Barça però Fabio l'ha pogut aturar en aquesta ocasió.

Finalment Aicardo ha marcat abans del descans (2-0, minut 11) gràcies a una gran assistència de Rómulo. Els d'Andreu Plaza han badat i al darrer minut abans del descans Álex ha retallat distàncies amb el 2-1 (minut 19).

A la segona part el Barça ha desaparegut i ElPozo Múrcia ho ha aprofitat per capgirar el marcador i emportar-se el partit. Raúl Campos ha inciat la remuntada amb un gol al minut 25 que suposava l'empat amb els blaugranes (2-2). Miguelín ha marcat el definitiu 2-3 fent real la victòria del seu equip.

Amb aquesta victòria l'equip de Múrcia trenca la imbatibilitat del Barça al Palau.