Futbol sala

ElPozo guanya el Barça i força el tercer partit de semifinals (2-1)

ElPozo Múrcia ha guanyat el FC Barcelona (2-1) en el segon partit de semifinals, i ha forçat el tercer matx que es jugarà dimecres vinent al Palau Blaugrana, a les 21.00, en directe per Esport3

Actualitzat

ElPozo Múrcia ha guanyat a casa el segon partit de semifinals de la Lliga al FC Barcelona per (2-1). El Barça va arrasar al primer matx, amb un 5-2, però amb aquesta victòria d'ElPozo, l'eliminatòria queda empatada a expenses del que passi al tercer partit, que decidirà l'equip finalista.

L'equip de Múrcia ha sortit amb tot, i tot just començar el partit, al segon 34, Àlex ha marcat el primer gol (1-0). El Múrcia ha aplicat una defensa molt agressiva cosa que ha fet que el Barça no se sentís còmode durant la primera part. Descol·locat, tot i intentar empatar el partit en diverses ocasions de part de Wilde, Ferrao i Sergio Lozano, no ho ha pogut aconseguir.

Al minut 19 de partit, un golàs de Raúl Campos (2-0), amb l'esquerra i a l'escaire de la porteria ha deixat bocabadats els blaugrana que han posat totes les esperances a la segona part.

El Barça, però, no s'ha deixat intimidar i, si la primera part ha començat amb un gol de ElPozo, la segona ho ha fet amb un del Barça 2-1, d'Aicardo, després d'una jugada d'estratègia entre Wilde, Bateria i el mateix Aicardo. Tres xuts al pal del Barça durant la segona part del partit no han permès l'empat. Amb aquest resultat, tot es decidirà el proper dimecres, a les 21.00, en directe per Esport3.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut