Eloi Amagat ha visitat l'estand del Girona a la diada de Sant Jordi (@GironaFC)
Girona

Eloi Amagat: "Si perdem a Getafe, quedarem lluny del somni europeu"

El capità gironí ha admès que l'equip va quedar tocat després de la derrota contra l'Espanyol a Montilivi, però afegeix que han de passar pàgina per centrar-se en el pròxim partit de lliga

Actualitzat

El Girona és novè amb 47 punts, a només un punt del Sevilla, que ocupa la setena posició que dona accés segur a competició europea la temporada que ve. El capità gironí, Eloi Amagat, ha admès que a la propera jornada, al camp del Getafe, hi passa l'últim tren per anar a Europa l'any que ve.

"Si es puntua i depenent dels resultats encara poden haver-hi opcions i anem amb aquesta aspiració i amb la importància de saber que si el perdem ens quedarem lluny d'aquest somni europeu."

Amagat ha confessat que la derrota contra l'Espanyol va deixar l'equip tocat, i ara toca passar pàgina per centrar-se en el pròxim partit de lliga.

"La gent estava tocada perquè al final som tots conscients de l'oportunitat que vam perdre perquè si haguéssim guanyat ahir a l'Espanyol podíem anar amb una mica més de tranquil·litat a Getafe i la gent estava tocada però conscient que aviat havíem d'oblidar-ho i centrar-nos a preparar el pròxim partit."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut