Eloi, expulsat en la seva estrena
Futbol

Eloi Amagat debuta amb expulsió al New York City

El migcampista català s'ha estrenat com a titular a l'MLS, en el derbi contra els New York Red Bulls (1-1). David Villa salva un punt per a l'equip de Domènec Torrent

Actualitzat

Un gol de David Villa ha salvat, amb empat, el New York City (1-1) davant el New York Red Bulls al Yankee Stadium. El derbi del riu Hudson ha suposat el debut d'Eloi Amagat a l'MLS, però l'estrena no ha estat massa satisfactòria per a l'exjugador del Girona, que ha vist la targeta vermella directa en el minut 40 per una duríssima entrada sobre Rzatkowski.

En aquell moment, el City perdia per un gol de Bradley Wright-Philips en el minut 37. Tot i jugar en inferioritat numèrica, però, l'equip del català Domènec Torrent ha empatat gràcies a l'olfacte de Villa, al minut 52. L'exblaugrana ha demostrat, amb el seu segon gol en tres partits, que està plenament recuperat de la lesió que va fer que es perdés 7 partits de Lliga.

El resultat ja no ha canviat, tot i que el City ha acabat amb nou jugadors sobre la gespa per l'expulsió d'Ofor en el minut 72.

Anar al contingut