Rafa Nadal torna a conquerir Roma (Reuters)
Tenis

Rafa Nadal supera Zverev (6-1, 1-6, 6-3) i la pluja i conquereix per vuitena vegada el Masters 1000 de Roma

Amb aquesta victòria, el manacorí recupera el liderat del mundial; en la final femenina, Elina Svitolina ha castigat Simona Halep i conquereix Roma per segona vegada consecutiva

Actualitzat

Rafa Nadal ha superat Zverev a la final del Masters 1000 de Roma i conquereix el títol per vuitena vegada (6-1, 1-6, 6-3). Amb aquesta victòria, el manacorí recupera el liderat del mundial. El manacorí ha doblegat el número 3 del món, l'alemany Alexander Zverev, en una final èpica que ha estat interrompuda dues vegades per la pluja.

Nadal, recent campió a Montecarlo i Barcelona, ha conquerit el seu 32 títol Masters 1.000, el 78 de la seva carrera, i recuperarà a més aquest dilluns la primera posició en el rànquing mundial, després que se la prengués aquesta setmana el suís Roger Federer.

El mallorquí, que va guanyar el seu primer títol en el Fòrum Itàlic amb 18 anys el 2005, se l'ha tornat a emportar després d'una batalla de dues hores i nou minuts, en què ha aconseguit recuperar un 3-1 advers en l'últim set decisiu.

Svitolina torna a conquerir Roma​

La ucraïnesa Elina Svitolina s'ha imposat aquest diumenge a la final per 6-0 i 6-4 a la romanesa Simona Halep, número 1 del món, per coronar-se per segona vegada consecutiva, i contra la mateixa rival, a la final del torneig de tenis de Roma.

Svitolina, de 23 anys, ha protagonitzat una exhibició de tenis sobre la terra batuda del Roro i en 67 minuts ha guanyat el títol, el 12è de la seva carrera i el tercer de la temporada, després dels que va aixecar a Brisbane i a Dubai.

És la tercera vegada que Svitolina revalida un títol, després de Baku (2012 i 2013) i Dubai (2017 i 2018).

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut