Elia Viviani celebra la victòria en la tercera etapa de la Vuelta (EFE)
Ciclisme

Elia Viviani guanya a l'esprint la tercera etapa de la Vuelta i Kwiatkowski manté el liderat

El velocista italià de l'equip Quick Step no ha desaprofitat la primera arribada massiva d'aquesta edició per sumar el triomf superant en els metres finals el seu compatriota Giaccomo Nizzolo i l'eslovac Peter Sagan

Actualitzat

Elia Viviani ha guanyat a l'esprint la tercera etapa de la Vuelta a Espanya, de 178,2 quilòmetres de recorregut entre Mijas i Alhaurín de la Torre. El velocista italià de l'equip Quick Step no ha desaprofitat la primera arribada massiva d'aquesta edició per sumar el triomf superant en els metres finals el seu compatriota Giaccomo Nizzolo i l'eslovac Peter Sagan. En una jornada de transició, el polonès Michal Kwiatkowski manté el mallot vermell de la classificació general.

L'etapa ha estat marcada per l'escapada de vuit corredors, entre els quals hi havia el ciclista de Navàs Jordi Simon. El català ha provat l'aventura en solitari en dues ocasions, però finalment ha estat neutralitzat pel gran grup, que no ha deixat que la fuga agafés més de quatre minuts d'avantatge per tenir-la controlada i que la victòria s'acabés decidint a l'esprint. Finalment, el campió d'Itàlia s'ha emportat la victòria d'etapa. Simon s'ha hagut de conformar amb el premi al corredor més combatiu de la jornada.

Dimarts es disputarà la quarta etapa, de 161,4 quilòmetres, entre Vélez Màlaga i la serra de La Alfaguara.

ARXIVAT A:
La Vuelta
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut