Lliga de Campions

El Zilina i el Young Boys sorprenen els favorits en l'anada de l'última prèvia de Champions

Més d'una sorpresa en els partits d'anada de l'última prèvia de la Champions. El Zilina eslovac està virtualment classificat per a la fase de grups en vèncer per 0-2 al camp de l'Sparta Praga. El Young Boys també ha sorprès el Tottenham i l'ha derrotat per 3-2 a Berna. Els suïssos guanyaven 3-0, però els londinencs han retallat distàncies i podran capgirar l'eliminatòria a White Hart Lane. Tot obert per a la tornada en el Zenit-Auxerre (1-0, amb diana de l'exsevillista Kerzhakov), el Dinamo-Ajax (1-1) i el Rosenborg-Copenhaguen (2-1).

Actualitzat
Young Boys, 3 - Tottenham, 2
El Tottenham ha salvat els mobles després d'un pèssim primer temps. El Young Boys suís ha retratat la defensa anglesa en un primer temps calamitós. Lulic ha obert el marcador als quatre minuts. Nou més tard, ha arribat el segon, obra de Bienvenu, en una nova badada dels centrals. I el desastre per als "spurs" prenia forma en el minut 28. Hochstrasser s'aprofita d'una nova calamitat visitant. A la desesperada, però, el Tottenham s'ha recol·locat en el partit i en l'eliminatòria. Un cop de cap de Bassong a tres minuts del descans i un esplèndid golàs de Pavliutxenko després d'una paret amb Robbie Keane, a set minuts del final, permeten que tot es decideixi a White Hart Lane.

Rosenborg, 2 - Copenhaguen, 1
També patirà un clàssic de la lligueta com el Rosenborg. Les facilitats del Copenhaguen han permès que Iversen fes el primer en el minut 23. I també l'arribada del segon, tan bon punt ha començat el segon temps. L'ha fet Henriksen, després d'un rebot. Amb tot, els danesos mantenen l'esperança gràcies a Gronkjaer, que ha marcat a les acaballes del duel.

Sparta Praga, 0 - Zilina, 2
També ho té magre per tornar a la màxima competició continental l'Sparta de Praga. El marcador s'ha mogut gràcies a un gol absurd del Zilina eslovac, en una jugada sense "fair play" i plena de despropòsits i accions ridícules. Ho ha acabat aprofitant Ceesay, en el minut 53. I el 2-0 ha arribat en el 73, marcat per Oravec a la sortida d'un córner.

Zenit, 1 - Auxerre, 0
En el primer partit de la jornada, el Zenit de Sant Petersburg ha superat els francesos de l'Auxerre amb un gol ben matiner de l'exdavanter del Sevilla Aleksandr Kerzhakov, en el minut 3 de partit. L'Auxerre hauria pogut empatar en un xut que el kenià Oliech ha enviat al pal en el minut 41.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut