Futbol internacional

El Zenit de Sant Petersburg, disposat a pagar un important traspàs per fitxar Munir

Segons ha avançat el programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, fa unes setmanes el Barça va posar el davanter en el mercat i va fixar un preu de sortida de 20 milions d'euros, una xifra que el club rus estaria disposat a pagar

Actualitzat

El Zenit de Sant Petersburg està disposat a pagar un important traspàs per fitxar Munir, segons ha avançat el programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio. Fa unes setmanes, el Barça va posar Munir en el mercat i va fixar un preu de sortida de 20 milions d'euros. El preu que està disposat a pagar el Zenit per Munir, que encara té contracte en vigor fins al 2019, s'acostaria a aquesta xifra, tot i que la clàusula de rescissió és de 60 milions.

L'entrenador del Zenit és l'italià Roberto Mancini i està decidit a apostar pel davanter madrileny del Barça. L'operació està pendent d'una última reunió entre el mateix Mancini i els dirigents esportius del Zenit. Si Mancini els acaba convencent, l'operació s'accelerarà i es podria tancar en qüestió de dies, sempre que el Nàpols no faci una altra aproximació per intentar el seu fitxatge.

Munir no entra en els plans esportius del Barça després d'haver jugar cedit aquesta temporada al València i, des d'un primer moment, ni Robert Fernández, ni Ernesto Valverde van contemplar-lo com una opció per aquesta pròxima temporada.

Munir estaria pendent de negociar les seves condicions amb el Zenit, però, en principi, no s'hi oposaria tenint en compte el potencial del club de Sant Petersburg, que jugaria competició europea (l'Europa League) i que és un club molt solvent econòmicament. Mancini acaba d'arribar al Zenit, ja està fent la pretemporada, busca davanter i està disposat a pagar un traspàs important per Munir.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut