Sarunas Jasikevicius, un ídol que torna al Palau, ara com a entrenador (EFE)
Eurolliga

El Zalgiris s'imposa a l'Olympiacos i se situa a un triomf de la "final four" (80-60)

L'històric conjunt lituà, entrenat per Sarunas Jasikevicius, ha passat per sobre dels grecs i dijous pot certificar el bitllet definitiu per ser entre els quatre millors equips d'Europa

Actualitzat

El Zalgiris de Kaunas s'ha imposat a l'Olympiacos per 80 a 60 en el tercer partit de l'eliminatòria de quarts de final i s'ha situat a només un triomf de classificar-se per a la "final four" de l'Eurolliga. L'històric conjunt lituà, entrenat per Sarunas Jasikevicius, ha passat per sobre dels grecs i dijous pot certificar el bitllet definitiu per estar entre els quatre millors equips d'Europa.

Tot i tenir un dels pressupostos més modestos de la competició, el Zalgiris s'està convertint en la gran revelació de la temporada. Al descans, els lituans ja dominaven per 14 punts (47-33) i en la represa, la diferència ha anat augmentat fins a superar els 20. L'Olympiacos no ha reaccionat en cap moment i s'ha hagut de rendir davant la superioritat dels locals, liderats per Brandon Davies, màxim anotador del partit amb 18 punts.

Anar al contingut