El Xakhtar Donetsk remunta a la Roma en una segona part de vertigen (2-1)

Ünder ha avançat els italians, però el segon temps, el conjunt local s'ha multiplicat a sobre de la gespa i ha passat per sobre de la Roma que s'ha salvat d'una golejada gràcies a les grans intervencions del porter Allison. Ferreyra i Fred han estat els golejadors del conjunt ucraïnès

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Xakhtar Donetsk s'ha imposat a la Roma en una segona part espectacular en què el marcador s'ha quedat curt per mèrit, principalment. del porter del conjunt italià, Allison, que ho ha aturat gairebé tot (2-1).

Els italians han començat dominant en el Metallist Stadium, però el Xakhtar Donetsk no ha donat el seu braç a tòrcer en cap moment i, minut a minut, ha anat equilibrant l'enfrontament fins que, a cinc minuts del descans, Ünder ha inaugurat el marcador per la Roma després de desmarcar-se magistralment per internar-se a dins de l'àrea per recollir la brillant assistència de Dzeko (0-1).

Només començar la segona part, Facundo Ferreyra ha empatat el partit en un clar error defensiu de la Roma s'estava ressituant després d'un atac: Rakitskiy ha vist molt ben situat el davanter i li ha enviat una pilotada llarguíssima de camp a camp, el brasiler l'ha recollit i ha superat sense problemes Allison (1-1)

El porter de la Roma ha tret diverses mans providencials que han evitat que els ucraïnesos es posessin al davant en el marcador. Primer, Marlos i, després, Taison han tingut el segon a les seves botes, però les grans intervencions d'Allison han aigualit els atacs del conjunt local.

Però la perseverança del Xakhtar ha acabat tenint premi: Fred ha enviat la pilota al fons de la porteria amb una canonada impressionant de falta directa des de fora de l'àrea que ha entrat molt ajustada a la creueta (2-1).

En el minut 90, els ucraïnesos han estat a punt de fer el tercer, però Bruno Peres ha tret la pilota a sota dels pals. Eliminatòria oberta que es decidirà a l'Olímpic de Roma.