ACB

El Winterthur Barça visita un DKV Joventut en plena forma després de la seva exhibició a Europa

El derbi que avui enfrontarà el DKV Joventut i el Winterthur Barcelona a Badalona és el més verd-i-negre dels últims anys, amb el conjunt d'Aíto García Reneses com a clar favorit malgrat la diferència de pressupost entre un i altre conjunt. La plantilla badalonina arriba a la cita en plena forma i després d'una exhibició dimecres en l'Eurolliga, on va trencar tots els registres després d'imposar-se a l'Unicaja per 105-52.

Actualitzat

El matx de d'avui a l'Olímpic de Badalona tindrà totes les connotacions que implica un derbi, però també compta amb l'al·licient que tots dos equips necessiten la victòria si volen mantenir-se amb opcions de disputar la Copa del Rei.

L'equip barcelonista, amb el segon projecte de Dusko Ivanovic, no acaba de respondre a les expectatives, s'ha complicat la presència a la Copa i cap fitxatge acaba d'explotar. A més a més, els blaugranes, que oferien una imatge molt diferent en l'Eurolliga en l'arrencada de temporada, van encaixar aquest dijous la seva segona derrota europea, en caure a la pista del Benetton Treviso (68-67). El capità barcelonista, Rodrigo de la Fuente, es va perdre el partit de Treviso per unes molèsties intestinals i caldrà comprovar la seva evolució en les pròximes hores per saber si pot jugar a Badalona.

Tampoc Aíto García Reneses no podrà comptar amb tots els seus efectius, ja que tot apunta que Andrew Betts no estarà recuperat a temps dels seus problemes físics, amb la qual cosa els seus minuts recauran probablement en l'exblaugrana Roberto Dueñas, que afrontarà el seu primer derbi com a verd-i-negre. Un altre jugador amb molèsties és O'Sullivan, mentre que Lubos Barton encara no està a ple rendiment després de sortir d'una llarga lesió.

El derbi, en qualsevol cas, s'intueix verd-i-negre, color del qual ja es va tenyir la temporada passada, quan el DKV Joventut es va imposar en els dos partits de la primera fase de la Lliga ACB. L'espectacle també sembla assegurat, amb presència a la pista de Juan Carlos Navarro i Rudy Fernández, companys al Japó l'estiu passat i, ara, principals bases dels seus respectius equips en aquesta cita prèvia al Nadal.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut