El Winterthur Barça suma la sisena victòria consecutiva a la pista del Bruesa (68-76)

El Winterthur Barça ha guanyat a la pista del Bruesa de Sant Sebastià per 68-76 i ha sumat la sisena victòria consecutiva a la Lliga ACB. Els blaugranes, que a la primera volta es van veure sorpresos per l'equip basc al Palau, han confirmat el seu bon moment de forma i s'han imposat a un dels candidats a lluitar per evitar el descens. Joan Carles Navarro, amb 27 punts, i Lakovic, amb 16, han liderat el triomf dels homes d'Ivanovic, que d'aquesta manera han atrapat l'Akasvayu Girona en el tercer lloc de la classificació.

Joan Carles Navarro ha començat molt encertat en atac i en el primer quart ja havia anotat 13 dels 27 punts que ha fet en la victòria del Barça a la pista del Bruesa de Sant Serbastià. Tot i això, els blaugranes no ho han tingut gens fàcil per superar l’equip basc, que ja va donar la sorpresa al Palau en la primera volta del campionat en el seu debut a la Lliga ACB.

Durant els dos primers quarts s’ha mantingut la màxima igualtat i al descans s’ha arribat amb un punt d’avantatge a favor del Bruesa (39-38), però en el tercer parcial, Lakovic ha agafat el relleu anotador de Navarro i amb 12 punts pràcticament consecutius ha obert una escletxa que ja ha estat gairebé definitiva.

En els últims minuts de l'últim quart, el Bruesa ha fet una pressió asfixiant a tota la pista a la desesperada però la victòria blaugrana, la sisena de forma consecutiva, ha estat indiscutible gràcies a l’encert en els tirs lliures. Els homes de Dusko Ivanovic han tornat a demostrar el seu gran moment de forma i amb aquest nou triomf han atrapat l'Akasvayu Girona en la tercera posició de la classificació.