Bàsquet

El Winterthur Barça rep un desesperat ViveMenorca al Palau Blaugrana

El Winterthur Barça rep la visita del ViveMenorca al Palau en un partit que començarà a les cinc de la tarda, un horari gens habitual. Els blaugranes, que han guanyat 11 dels 12 últims partits a l'ACB, són clars favorits davant els cuers de la classificació. A l'equip balear debutarà el seu últim fitxatge, Paul Shirley, que va passar sense pena ni glòria pel DKV Joventut. L'Akasvayu Girona juga a la pista d'un Granada sense Borchardt, baixa per problemes a l'esquena, i el DKV Joventut tancarà la jornada diumenge contra el Grupo Capitol Valladolid a Badalona.

Actualitzat

El Winterthur Barcelona, que ha guanyat onze dels dotze últims partits a l'ACB, no hauria de tenir cap problema per derrotar el ViveMenorca, l'últim classificat, que després de les últimes ensopegades té un peu i mig a la Lliga LEB. Els homes de Ricard Casas només han aconseguit set victòries en els 26 partits que han jugat i el debut de Paul Shirley, un jugador que va passar amb més pena que glòria pel DKV Joventut, no sembla que sigui un reforç important.

La baixa de Borchardt al Granada, els seus problemes a l'espatlla semblen importants, la pot aprofitar l'Akasvayu Girona, que necessita la victòria per augmentar la seva moral de cara a les últimes jornades de la fase regular.

I, aquest diumenge, a Badalona, el DKV Joventut no ho tindrà gens fàcil contra un Grupo Capitol Valladolid força recuperat que la jornada passada ja va sortir de la zona de descens. Però als homes d'Aíto García Reneses només els serveix la victòria per continuar aspirant a la quarta plaça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut