El Winterthur Barça perd el tercer partit contra l'Unicaja (67-64) i diu adéu a l'Eurolliga als quarts

El Winterthur Barça s'ha acomiadat de l'Eurolliga després de perdre el tercer i definitiu partit de desempat contra l'Unicaja a Màlaga, per 67-64. Els de Scariolo van dominar el partit fins al tercer quart. Un dels primers perjudicats va ser Navarro, que només va poder anotar 9 punts. En l'últim quart, amb un Fran Vázquez amb bon nivell, els d'Ivanovic es van posar per davant en l'últim minut. Un triple de Pepe Sánchez en els últims segons, però, va sentenciar.

Els blaugranes s'han acomiadat de l'Eurolliga després d'un pèssim partit a Màlaga. Davant dues defenses molt agressives, els locals van dominar el partit fins ben entrat el tercer quart. En el primer període, els malaguenys ja es van imposar amb un avantatge de 21-18 i en el segon temps van arribar a tenir un màxim avantatge de vuit punts (33-25), després d'un parcial de 12-4. Els d'Ivanovic, però, van poder retallar distàncies i van marxar als vestidors amb un 38-35.

En el tercer quart, els blaugranes no van jugar gens a gust i això es va traduir en el màxim avantatge que va assolir l'Unicaja en el partit, de deu punts (42-32). Els blaugranes es van recuperar. En els darrers cinc minuts, el Barça es va posar per davant amb un màxim avantatge de 5 punts (51-56). Els catalans van entrar en l'últim minut guanyant de dos (60-62), però l'Unicaja va empatar i un triple de Pepe Sánchez (65-62) va fulminar les esperances blaugranes, quan faltaven 24 segons.

Marko Tusek va ser el màxim anotador del partit, amb 15 punts. Del Barça, Fran Vázquez va ser el màxim encistellador, amb 12 punts, mentre que Basile en va fer 10.

Final Four

L'Unicaja completa la Final Four d'Atenes que es disputarà del 2 al 4 de maig. En les semifinals s'enfrontaran, d'una banda, el Tau de Vitòria i el Panathinaikos i, de l'altra, el CSKA de Moscou i l'Unicaja. L'equip rus va derrotar el Maccabi de Tel Aviv per 92-71.