Bàsquet

El Winterthur Barça deixa escapar el primer "match ball" contra el Reial Madrid

El Winterthur Barça va perdre contra el Reial Madrid (76-84) el tercer partit dels quarts de final del "play-off" pel títol de la Lliga ACB. Els blaugranes han deixat escapar d'aquesta manera la primera ocasió per deixar sentenciada la sèrie i ara hauran de jugar un quart partit aquest diumenge a Vistalegre. Els blancs, amb només nou jugadors, van sentenciar l'encontre en el tercer període amb un parcial de 13-23. Tot i que els catalans, amb un efectiu Williams, van reaccionar, en els compassos finals Bullock i Sinanovic van sentenciar.

Actualitzat
Ivanovic lamentava l'oportunitat perduda, i és que el Barça va començar jugant de meravella, des de dins i des de fora, amb un Williams estel·lar, autor de 22 punts. Contra un Madrid ple de baixes es pensaven que tot seria bufar i fer ampolles.

Però en un Madrid sota mínims va aparèixer la intimidació d'un gegant bosnià de 2,20, Sinanovic. Ell, 11 punts, i Reyes, 16, van revifar el joc interior blanc. En el Barça, la bona feina de Fucka, 17 punts, i Navarro, 12, va quedar en no res davant del coratge de Sinanovic i l'encert dels homes exteriors madridistes. Sonko i Vidanov, 11 punts cadascun, i sobretot, Bullock, amb 22, van consumar la sorpresa al Palau. Hi haurà quart partit, serà aquest diumenge a Vista Alegre. L'Eurolliga encara no està assegurada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut