Bàsquet

El Winterthur Barça continua sense dependre d'ell mateix per classificar-se per a la Copa

El Winterthur Barça, per poder classificar-se per a la Copa del Rei, ha d'esperar que Gran Canària, Caja San Fernando i Pamesa ensopeguin i, a més, els blaugranes han de guanyar els dos partits que els queden, a la pista del Grup Valladolid, que, amb només tres victòries, és el penúltim classificat, i el Granada al Palau Blaugrana. En el cas d'empat a victòries entre dos o més equips, el "basket-average" sempre és favorable al Barça.

Però encara hi ha una altra possibilitat que perjudicaria l'equip d'Ivanovic, i és que l'Unicaja acabés amb les mateixes victòries. En aquest cas, només es classificarien els set primers ja que el club malagueny, que és l'organitzador, té la plaça assegurada.


Quan falten dues jornades per al final de la primera volta, el Gran Canària, el Caja San Fernando i el Pamesa tenen una victòria més que el Winterthur FC Barcelona, vuit. L'equip canari jugarà la setmana que ve a la pista de l'Etosa i rebrà en l'última el Valladolid. El Caja San Fernando jugarà a Granada i contra el Fuenlabrada, a Sevilla. El Pamesa s'enfrontarà amb el Bruesa, a Sant Sebastià, i a la seva pista amb el Lagun Aro.

NOTÍCIES RELACIONADES