El capità del West Ham, Mark Noble, fa fora del camp un dels aficionats que van saltar al terreny de joc (Reuters)
Futbol internacional

El West Ham expulsa per sempre cinc aficionats per saltar al camp durant un partit contra el Burnley

En un escrit emès a la seva pàgina web, el West Ham ha assenyalat que aquests individus "van cometre actes de violència i agressió física", per la qual cosa els ha prohibit l'entrada als partits que l'equip londinenc disputi tant fora de casa com a l'estadi Olímpic de Londres

Actualitzat

El West Ham United ha anunciat aquest dijous l'expulsió per sempre de cinc aficionats acusats de creuar les barreres de seguretat i saltar a la gespa durant el partit del 10 de març passat davant el Burnley.
   
En un escrit emès a la seva pàgina web, el West Ham ha assenyalat que aquests individus "van cometre actes de violència i agressió física", per la qual cosa els ha prohibit l'entrada als partits que l'equip londinenc disputi tant fora de casa com a l'estadi Olímpic de Londres. A més, diverses persones han estat suspeses de per vida també per llançar monedes i objectes cap a la zona de la llotja on es va situar la directiva amb intenció de fer mal.
   
El West Ham està investigant, al costat de la policia i la seguretat de l'estadi, més incidents de violència i invasions de camp, de manera que el club espera comunicar més sancions gràcies a l'ajuda de testimonis i de les càmeres que van gravar el partit.

Anar al contingut