Jugadors del West Bromwich Albion formen la tanca per neutralitzar un llançament de falta davant del Chelsea (Reuters)
Futbol internacional

El West Bromwich estudia sancionar quatre jugadors acusats de robar un taxi a Barcelona

Els fets van succeir aquesta setmana durant una concentració que va fer l'equip per capgirar els mal resultats de la temporada

Actualitzat

El West Bromwich Albion, de la Premier League, ha anunciat que inicia les investigacions per aclarir els incidents que van protagonitzar quatre dels seus jugadors quan es van veure involucrats en el robatori d'un taxi a Barcelona aquesta setmana.

L'equip britànic, el cuer de la màxima categoria d'Anglaterra, es va desplaçar a la capital catalana per fer una concentració per tal de revertir la mala dinàmica. La matinada de dimecres a dijous, quatre jugadors del primer equip van abandonar l'hotel de concentració per buscar un lloc on anar a sopar. Com que no van trobar cap restaurant obert, van desplaçar-se fins al Port Olímpic, on van menjar en un establiment de menjar ràpid. En sortir, van trobar un taxi buit i el van agafar per tornar pel seu compte cap a l'hotel.

Els Mossos d'Esquadra van prendre declaració dijous als quatre implicats i han obert una investigació. El West Bromwich, per la seva banda, també vol aclarir els fets per emprendre els "processos disciplinaris interns".


De moment, els jugadors ja han demanat formalment disculpes als seus companys d'equip, a l'entrenador i a l'afició:

 

Anar al contingut