El Werder Bremen i l'Hapoel de Tel-Aviv, amb un peu a la fase de grups de la Champions

Molts gols en la jornada d'aquest dimecres corresponent a l'anada de l'última prèvia de la Champions. El Werder Bremen no ha trobat a faltar Özil i amb una victòria per 3-1 contra la Sampdoria ha posat un peu a la fase de grups de la Lliga de Campions. Bon resultat també per a l'Hapoel de Tel-Aviv, que ha vençut 2-3 a Salzburg amb diana del perico Ben Sahar. El Basilea ha superat el Sheriff moldau per 1-0 i, a Belgrad, han signat taules el Partizan i l'Anderlecht (2-2).

Werder Bremen, 3 - Sampdoria, 1
Primer dia sense Özil a Bremen... i festa, tot i que agredolça. Fritz ha trencat la porteria de la Sampdoria amb un obús al minut 6 de la represa i ha donat pas a tot un festival. Un clàssic, Frings, de penal, ha fet el 2-0 en el minut 67 i ha ensorrat els italians, que només dos minuts més tard han estat espectadors d'una gran combinació local: cop d'esperó d'Almeida i culmina Pizarro. 3-0. Però els genovesos han ressuscitat en l'últim minut. Gran centrada d'Stankevicius i bona rematada de Pazzini. 3-1 i 90 minuts al davant.

Salzburg, 2 - Hapoel, 3
No és Chilavert, però és porter i també marca els penals. El nigerià Enyeama ha fet el primer del Hapoel a Salzburg en el minut 4. L'empat dels suïssos, en el 28. Canonada imparable de Pokrivac, a punt de foradar el pal. Però, al límit del descans ha sorgit, que pari atenció Pochettino, l'instint depredador de Ben Sahar. Fantàstica rematada del jugador cedit per l'Espanyol. Els de Tel-Aviv han semblat sentenciar en el 53. Shechter culmina una contra i ho celebra de manera espectacular. Però l'acció de gràcies de l'israelià no ha pogut ser completa. De penal, Wallner, en el 67, ha fet el 2-3 i deixa oberta l'eliminatòria.

Partizan, 2 - Anderlecht, 2
Explosiva segona part entre el Partizan i l'Anderlecht. S'han avançat els belgues amb una rematada de Gillet, en el 54. La rèplica local, però, instantània. El brasiler Cleo ha fet el sisè gol en aquestes fases prèvies de la Champions i ha aconseguit l'empat. En el minut 64 s'ha vist un golàs, però en pròpia porteria. Se l'ha fet Lecjiacks. Però dos minuts més tard, Juhasz ha trobat l'empat després d'un toc magnífic de Kanu.

Basilea, 1 - Sheriff, 0
El matx més fluix, el Basilea-Sheriff, que s'ha decidit amb un gol de Stocker. Els suïssos, de fet, han perdonat, amb un penal que ha parat Stoyanov a xut de Huggel.