Rugbi

El VRAC passa per sobre de la Santboiana a la Supercopa d'Espanya de rugbi (46-23)

Els de Valladolid han imposat clarament la seva superioritat

El VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid ha derrotat clarament la Santboiana a la Supercopa d'Espanya de Rugbi (46-23), i ha aconseguit aquest títol per setena vegada, les sis últimes de consecutives.

L'equip de Sant Boi de Llobregat ha arribat a guanyar 3-6 en el minut 11 gràcies a la transformació de dos cops de càstig. Els locals (el partit s'ha jugat a Valladolid) s'han avançat amb un assaig de Mateu (10-6), que ha rebut una resposta ràpida de Ragazzi (10-13). I fins aquí ha arribat la resistència catalana.

EL VRAC ha marxat al descans guanyat 20-13 gràcies a un nou cop de càstig i un assaig de Wesell-Bell, i a la segona part ja no ha afluixat. Paila i Pedro de la Lastra han aconseguit nous assajos per als de Valladolid, Carrió ha transformat un cop de càstig, i Gavidi i De la Lastra, amb dos assajos més (l'últim a 30 segons del final), han deixat el marcador en el definitiu 46-23.