Hoquei patins

El Voltregà s'emporta la Copa d'Europa davant el Manlleu en una final que ha hagut d'arribar als penals

Natasha Lee ha enviat el partit a la pròrroga (4-4) quan faltaven 20 segons després d'una electritzant remuntada de l'equip organitzador de la final a quatre femenina

La Copa d'Europa "osonenca" de l'hoquei patins femení se n'ha anat cap a Sant Hipòlit. El conjunt de Voltregà s'ha imposat als penals en el partit decisiu aquest diumenge al Manlleu, el club organitzador de la final a quatre. D'aquesta manera, s'iguala amb el Gijón, amb quatre títols al capdamunt del palmarès de la màxima competició continental.

Motxa Barceló ha llançat les blanc-i-blaves amb dos gols en els deu primers minuts de joc, però Anna Casarramona ha escurçat la distància, de penal, abans que res semblés decidit.

La segona part ha estat per recordar. Per al Manlleu ha aparegut Natasha Lee, que ha fet el 3 a 1 de falta directa, una especialitat en la qual es mostra infal·lible. Mentrestant, una Laia Vives esplèndida mantenia els atacs del Manlleu a ratlla.

L'equip quatribarrat, però, no havia dit la seva última paraula. Gemmà Solé ha revolucionat els últims quinze minuts de partit, en els quals s'ha viscut una remuntada èpica: la mateixa Solé, una nova aparició de Casarramona i una falta directa de Laura Barcons han capgirat el marcador (3-4).

Els últims cinc minuts ha estat Ester Tosar, sota els pals de la porteria manlleuenca, qui ha mantingut la il·lusió amb dues aturades de molt mèrit. L'esforç del Voltregà ha estat agònic, fins al punt que no ha aconseguit el gol de l'empat (4-4), obra de la omnipresent Lee, fins a l'últim sospir. Per només 20 segons, el Manlleu s'ha quedat sense celebrar la seva primera Copa d'Europa.

Ja en la pròrroga la por al gol d'or ha pesat massa, i els dos equips s'han dedicat a especular. S'ha jugat més al voltant de la porteria del Manlleu, però ha estat Vives qui ha fet d'heroïna en aquesta fase quan les locals han llançat un parell de contres.

La portera del Voltregà també ha estat la protagonista de l'última acció, quan ha aturat el cinquè llançament del Manlleu en la tanda de penals. La sort s'ha decidit per un ajustat 2 a 1. Nara López ha transformat per a les locals, mentre que Berta Tarrida i Lee ho han fet per a les campiones.