Hoquei patins

El Voltregà i el Manlleu s'enfrontaran en la final de la Copa d'Europa femenina d'hoquei patins

Les osonenques s'han imposat al Gijón en la primera semifinal i les amfritiones han remuntat contra les debutants del Palau de Plegamans. La final, aquest diumenge, en directe per Esport3, a partir de les 12 del migdia

Actualitzat

Hi haurà campió català a la Copa d'Europa d'hoquei patins femení, que celebra la final a quatre aquest cap de setmana a Manlleu. El Voltregà ha estat el primer equip a classificar-s'hi després de guanyar per 2 a 3 el Gijón amb una gran actuació de Natasha Lee. El segon, el CP Manlleu, que ha derrotat a les debutants del Palau de Plegamans per 3 a 5 després de remuntar un resultat advers en els últims minuts. La final l'oferirà aquest diumenge en directe Esport 3 a partir de les 12 del migdia.

El Voltregà es desfà del Gijón

L'estrella santhipolenca ha fet dos dels gols del seu equip: el que ha obert el marcador, al minut 6, i el de la sentència, al 34, després d'una magnífica jugada personal que ha rematat amb un llançament potent i creuat. Berta Tarrida, que ja havia enviat un intent al travesser al minut 14, ha trobat porta al 20, després d'una hàbil recuperació al mig del camp.

Les pèrdues en la sortida des de la defensa han condemnat el conjunt asturià, que, no obstant això, ha fet un partit molt competitiu en atac i no ha permès en cap moment la tranquil·litat a les jugadores del Voltregà.

María Díez ha contestat al primer gol de Lee per empatar de falta directa i, a la segona part, ha fet el 2 a 3 encertant a empènyer una bola que havia quedat rebotada als peus de la portera Laia Vives. El últims sis minuts de partit han estat inquietants per al conjunt català, tot i que la defensa ha sabut contenir bé els intents del Gijón de forçar la pròrroga.

El CP Manlleu, segon finalista amb remuntada

En la final, el Voltregà s'enfrontarà amb el CP Manlleu, que en la segona semifinal s'ha imposat al Palau de Plegamans per 5 a 3. El jove equip de Palau de Plegamans, debutant en una final four, s'ha avançat amb un 2 a 0 i un 3 a 1 i ha desaprofitat tres faltes directes. Al final, el Manlleu, esperonat pels seus aficionats, ha estat capaç de remuntar en els últims minuts i aquest diumenge intentarà guanyar la seva primera Copa d'Europa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut