Hoquei patins

El Voltregà femení s'endú la Copa de la Reina derrotant el Biesca Gijón per 6-1

Per segon any consecutiu, el CP Voltregà s'ha proclamat campió de la Copa de la Reina d'hoquei patins. Les osonenques han superat el Biesca Gijón per un contundent 6-1 en la final disputada aquest diumenge a Pamplona. Les noies de Raül Doblas han encarrilat el partit a la primera part aconseguint tots els gols, tres dels quals els ha marcat Carla Giudici. També aquest cap de setmana, l'equip masculí ha aconseguit la salvació i continuarà un any més a l'OK Lliga.

Un gol de Giudici als tres minuts ja ha decantat el partit a favor de les catalanes. Amb el gol en contra, les asturianes s’han descentrat i s’han enfonsat de manera sorprenent. Això ha permès que el Voltregà jugués a plaer i arribés al descans transformant cinc gols més mitjançant Anna Romero (2), Daniela Guerrero (1) i de nou Guidici (2). La final ja estava sentenciada.

A la represa i malgrat intentar-ho el Biesca només ha pogut aconseguir el gol de l’honor a vuit minuts per al final. Cal destacar la tercera plaça aconseguida per l’Arenys de Munt en el torneig.