El Voltregà ha salvat un empat contra l'Iserlohn
Hoquei patins

El Voltregà empata contra l'Iserlohn i es complica el pas a la Final Four de l'Eurolliga (4-4)

El conjunt osonenc, vigent campió d'Europa els dos útlims anys, no ha passat d'un sorprenent empat a casa contra l'Iserlohn alemany en el partit d'anada de quarts de final de l'Eurolliga

El CP Voltregà haurà de suar la classificació per a la Final Four de l'Eurolliga femenina d'hoquei patins. El conjunt osonenc, vigent campió d'Europa els dos útlims anys, no ha passat d'un sorprenent empat a quatre a casa contra l'Iserlohn alemany en el partit d'anada de quarts de final.

Les alemanyes s'han avançat amb un inquietant 0-3 amb dos gols de Laura Larocca i un més de Runge que ha encès totes les alarmes. Aquest resultat advers ha obligat Beto Borregán a demanar un temps mort que ha fet reaccionar les seves jugadores. El Voltregà ha fet tres gols consecutius per establir la igualada, però l'Iserlohn no ha permès la remuntada i s'ha tornat a avançar per mitjà de Wichardt.

"Motxa" Barceló ha fet el definitiu empat a 4 en el minut 17 de la segona part, un mal menor tenint en compte que la tornada és a la pista del conjunt alemany el 17 de febrer.

L'altre representant català a la màxima competició europea, el Bigues i Riells, ha encaixat una contundent derrota per 7 a 1 a la pista del Gijón en l'anada dels quarts de final i haurà d'encomanar-se a una remuntada en la tornada a casa per tenir opcions de classificar-se per a la final a quatre.