Hoquei Patins

El Voltregà elimina el vigent campió de la Supercopa d'Espanya, el Liceo, en la tanda de penals de la segona semifinal

Els catalans han remuntat un partit que perdien 0-2 al descans

El Voltregà serà el rival del Barça en una final catalana de la Supercopa. Els osonencs han superat en els penals el vigent campió de la competició, el Liceo de la Corunya, en un partit que havia acabat amb empat a 2, i jugaran contra uns blaugrana que han vençut el Reus per 5 a 2. La final serà aquest dissabte a les 20:45 i la podreu seguir en directe a Esport3.

Els catalans han començat dominant la segona semifinal gràcies a les seves ganes i intensitat. El Liceo, però, després d'haver estudiat el seu contrincant, ha buscat el camí cap a la final amb dos gols. En el minut 14, Marc Coll ha inaugurat el marcador amb un xut llunyà desviat per la defensa. Tres minuts més tard, Sergi Miras ha aconseguit el 0-2 culminant una bona conducció de pilota.

El Voltregà ha igualat el marcador en la segona part amb dues jugades a pilota aturada, totes dues transformades per Gerard Teixidó. La primera, un penal en el minut 37 i una falta directa en el 38. El porter Blai Roca, per la seva banda, ha evitat el gol dels gallecs aturant un penal a Sergi Miras.

En la pròrroga, Teixidó ha enviat una pilota al pal de la porteria visitant, i Josep Lamas no ha aprofitat una falta directa per als visitants. Ja en la tanda de penals, els gols d'Armengol i Xavi Crespo han permès al Voltregà contrarestar el de Sergi Miras per eliminar el campió de l'edició de la temporada passada de la Supercopa.