Vela

El "Virbac Paprec 3" amplia l'avantatge a la Barcelona World Race, mentre que l'"Estrella Damm" és quart

L'Imoca Open 60 "Virbac Paprec 3" de Jean Pierre Dick i Loick Peyron es manté com a líder sòlid de la Barcelona World Race al final de la cinquena jornada de navegació. L'embarcació francesa, que navega a l'oest de les costes del Marroc amb rumb a l'oest, supera en unes 60 milles el seu rival directe, el també francés "Foncia" de Michel Desjoyeaux i François Gabart. Tercer és el "Mirabaud" suís de Dominique Wavre i Michèle Paret, després d'haver superat l'embarcació d'Àlex Pella i Pepe Ribes, l'"Estrella Damm". La diferència entre els dos vaixells supera les 25 milles. Entre la nit de dimarts i la matinada de dimecres, cinc embarcacions han creuat per Gibraltar després de passar dificultats per culpa de la manca de vent.

Actualitzat
El grup que segueix els quatre primers l'encapçala el "Neutrogena", seguit de ben a prop pel "Gaes" d'Anna Corbella i Dee Caffari. Darrere seu hi ha el "Président" de Jean Le Cam i Bruno Garcia, el "Mapfre" d'Iker Martínez i Xabier Fernández i el "Groupe Bel".

El "We are the water" de Jaume Mumbrú i Cali Sanmartí han creuat per Gibraltar al matí i només hi ha quatre embarcacions al Mar Mediterrani: el "Renault ZE" de Pachi Rivero i Toño Piris, el "Central Lechera Asturiana" de Juan Merediz i Fran Palacio, el "Fòrum Marítim Català" de Gerard Marín i Ludovic Anglaor i l'"Hugo Boss" britànic de Wouter Verbraak i Andy Meiklejohn.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut