Vela

El "Virbac" i el "Foncia" surten de Recife i es disposen a recuperar el liderat de l'"Estrella Damm"

L'"Estrella Damm" continua al capdavant de la prova, però els dos velers francesos del "Virbac" i el "Foncia", després d'arreglar les avaries, naveguen a fort rumb i podrien atrapar el vaixell conduït per Àlex Pella i Pepe Ribes en les pròximes hores. Els francesos naveguen més a l'oest, baixant per la costa del Brasil; en canvi, L"Estrella Damm" està mantenint el seu rumb més a l'est. L'altre vaixell en discòrdia, el "Mapfre" es troba en un rumb intermedi després de col·locar-se en segona posició de la prova en la jornada d'ahir.

Actualitzat
El "Foncia" i el "Virbac Paprec 3" francesos ja estan de nou en competició després d'efectuar les seves reparacions a Recife, al Brasil, mentre el líder, l"Estrella Damm", va virar aquest dissabte a la tarda cap a l'est i augmenta el seu avantatge al capdavant de la competició quan es compleix la setzena jornada de la prova. L'embarcació d'Àlex Pella i Pepe Ribes va posar rumb al sud-est afrontant vents de l'est de 12 a 14 nusos (22 a 26 km/h) i es va convertir en el vaixell més ràpid de la jornada amb 250 milles recorregudes (465 km).

El fins ara segon classificat, el "Mapfre" d'Iker Martínez i Xabier Fernández, ha estat superat pel vaixell francès del "Groupe Bel". El "Mirabaud" suís es manté quart en el mateix rumb que el líder, però està ja amenaçat des de l'oest pel "Foncia", que navega a una velocitat molt superior que ell (16,7 nusos davant 12,5) i està a només 20 milles (38 km). Precisament el "Foncia" i el "Virbac Paprec 3" esperen poc a poc allunyar-se de la costa brasilera, i amb uns vaixells més ràpids, atrapar i superar l'"Estrella Damm".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut