Vilafranca i Sant Andreu, finalistes de la Copa Catalunya (@FCF_CAT)
Futbol

El Vilafranca i el Sant Andreu disputaran una final inèdita de la Copa Catalunya

Vilafranquins i andreuencs han assolit la classificació després d'eliminar el Nàstic de Tarragona i l'Espanyol B en dues tandes de penals

Actualitzat

El FC Vilafranca i la UE Sant Andreu s'han classificat per disputar una inèdita final de la Copa Catalunya de futbol després d'eliminar el Nàstic de Tarragona i l'Espanyol B, respectivament. Vilafraquins i andreuencs han aconseguit el bitllet d'idèntica manera, a la tanda de penals, un cop els 90 minuts reglamentaris han acabat amb empat en el marcador.

En la primera semifinal, el filial blanc-i-blau i el conjunt quadribarrat han protagonitzat un intens matx que ha acabat amb empat a dos. Jaume Villar i Kuku han avançat en dues ocasions els visitants i Alberto Fernández i Max Marcet han igualat per part espanyolista. En els llançaments des dels onze metres, el Sant Andreu ha estat més encertat i s'ha acabat imposant per 4 a 5.

I en la segona semifinal, el Vilafranca ha fet història i s'ha classificat per primera vegada per a la final d'aquesta competició. Els granes, amb un equip amb molts suplents, no ha pogut superar un rival de la Tercera Divisió i ha caigut eliminat a la tanda de penals després que el temps reglamentari hagi acabat amb empat sense gols. El porter Iván León ha estat decisiu aturant dos penals consecutius.

L'anècdota divertida del partit l'ha protagonitzat l'entrenador del Nàstic, Enrique Martín. El tècnic grana ha comprat un número de la rifa i ha acabat sent el premiat i s'ha emportat cap a casa un pernil i una caixa de vi.

Anar al contingut