El Vilafranca elimina el Nàstic de Tarragona en la primera ronda de la Copa Catalunya (2-1)

La primera ronda de la Copa Catalunya ha obert el calendari oficial de competició amb l'eliminació en el primer partit del Nàstic de Tarragona davant del Vilafranca

El Vilafranca ha donat la sorpresa eliminant en la primera ronda de la Copa Catalunya a un Gimnàstic de Tarragona que ha presentat una alineació farcida de jugadors del seu equip filial, La Pobla de Mafumet. Els visitants s'han avançat en el minut 20 gràcies a un gol de Marc Martínez, i han tingut ocasions per deixar tancat l'enfrontament. L'equip del Penedès ha remuntat en el tram final del matx, amb un gol de Sergi Moreno en el minut 84 i el definitiu 2 a 1 de penal de Bueno en el minut 89.

Aquest era l'únic partit de la primera ronda que s'ha jugat divendres, i ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol Andreu Subies. Dissabte es disputaran la resta de partits de la primera ronda, en la que prenen part equips que la temporada passada eren a Segona B (cas del Nàstic), Tercera i Primera Catalana. Els 4 equips supervivents que superin tres eliminatòries jugaran a la tardor en quarts contra els 4 equips que la passada campanya eren a Segona A: Girona, Llagostera, Sabadell i Barça B.