Primera Divisió

El Vila-real sua per endur-se els tres punts davant un Almeria combatiu (2-0)

El Vila-real ha fet bons els pronòstics i s'ha imposat a l'Almeria per 2-0 amb gols d'Uche (minut 3) i de Bruno Soriano de penal (minut 86). Els groguets han fet una bona primera part però a la segona han patit davant un conjunt andalús valent, que ha tingut l'empat a tocar en més d'una ocasió. El segon gol marcat per Bruno Soriano ha fet respirar l'equip castellonenc, que recupera la quarta plaça de la taula de manera provisional.

El Vila-real ha fet bons els pronòstics i s'ha imposat a l'Almeria per 2-0 amb gols d'Uche  de Bruno Soriano de penal.

Els groguets han arrencat de manera impecable el matx amb el gol d'Uche als 3 minuts. A continuacó han fet una bona primera part dominant el joc de cap a peus.

Però a la segona han patit davant un conjunt andalús valent, que ha tingut l'empat a tocar de dits en més d'una ocasió. El segon gol, marcat per Bruno Soriano, ha fet respirar l'equip castellonenc que es refa de l'eliminació de la Copa i recupera la quarta plaça de la taula de manera provisional.