El Vila-real s'acomiada d'Europa després de perdre al camp del Bayern de Munic (3-1)

El Vila-real s'ha acomiadat d'Europa per aquesta temporada, després de perdre al camp del Bayern de Munic (3-1). Els de Juan Carlos Garrido ja van veure com se'ls esvaïen les opcions al minut 2 de partit, quan Ribéry va avançar el conjunt alemany i, al minut 24, Mario Gómez va situar el 2-0. A la represa, De Guzmán va escurçar distàncies amb el 2-1 (minut 50). El cop definitiu va arribar amb el 3-1 definitiu de Ribéry, quan faltaven vint minuts pel final. En l'altre partit del grup A, el Nàpols va guanyar 2-1 el Manchester City.

Cinquena derrota del Vila-real davant un Bayern que es va avançar en el marcador quan només havien passat dos minuts de partit. Ribéry aixeca la pilota per sobre de Diego López. Quan començava a recuperar-se, el Vila-real va veure com l'àrbitre no li xiulava un penal de Lahm que desvia la pilota amb el braç dins de l'àrea i a continuació els alemanys marquen el 2-0. Marió Gómez, que arrenca en posició de fora de joc, aprofita una pilota que Tymoschuck havia enviat al pal.

Al minut 5 de la segona meitat, De Guzmán va retallar el desavantatge en aprofitar una bona passada des de la banda esquerra del català Joan Oriol.

I la sentència, també obra del francès Ribéry, es va produir després que el Vila-real va perdre una pilota al mig del camp.