Bakambu, en una imatge d'arxiu quan jugava al Vila-real (EFE)
Lliga Europa

El Vila-real reacciona per derrotar l'Astana (3-1) i la Reial Societat goleja el Rosenborg (4-0)

Bakambu i Txérixev, amb dos gols consecutius en l'últim quart d'hora, han impedit la sorpresa a El Madrigal. Els donostiarres han tornat a Europa per la porta gran i els lleons han arrencat un punt al camp del Hertha de Berlín.

El Vila-real ha sumat una treballada victòria contra l'Astana del Kazakhstan en el seu debut a la Lliga Europa (3-1). Els groguets s'han avançat amb un gol de Sansone en el minut 16 però, en la represa, Logvinenko ha fet saltar les alarmes amb el gol de l'empat en el minut 68. En l'últim quart d'hora, el conjunt de Fran Escribá ha reaccionat i s'ha acabat imposant amb dos gols consecutius de Bakambu i Txérixev, que ha reaparegut després de 10 mesos de baixa. En aquest mateix grup A, derrota per 1 a 0 del Maccabi de Tel-Aviv que dirigeix Jordi Cruyff al camp de l'Slavia de Praga.

La Reial Societat ha tornat a Europa per la porta gran. El conjunt d'Eusebio ha golejat el Rosenborg noruec per 4 a 0 i ha confirmat el seu gran moment de forma en aquest inici de temporada. Diego Llorente i Zurutuza han encarrilat el triomf dels bascos amb dos gols en els primers 10 minuts i poc abans del descans, Skjelvik s'ha fet el tercer en pròpia porta. En el tram final, Diego Llorente ha arrodonit la golejada de l'equip donostiarra, colíder de la lliga i que aquest cap de setmana rebrà el Reial Madrid a Anoeta amb la moral pels núvols.

L'Athletic Club ha començat amb un empat sense gols al camp del Hertha de Berlín. Els lleons han començat dominant però han perdonat i han acabat donant per bo el punt gràcies a les bones intervencions de Iago Herrerín.