Futbol

El Vila-real i el Màlaga es veuen les cares a El Madrigal en un duel d'urgències

Un dels duels més interessants i dramàtics de la vuitena jornada de Lliga és, sense cap mena de dubte, el que es disputa aquest diumenge a El Madrigal. El Vila-real, sorprenent cuer de la Lliga, espera sumar la seva primera victòria davant un Màlaga que és penúltim. Per la seva banda, un dels equips més en forma del campionat, el Deportivo, visita el camp del Valladolid, mentre que el València juga a Almeria. La jornada es completa amb el Tenerife-Xerez, el Racing-Osasuna i el Getafe-Athletic de Bilbao.

Actualitzat
Vila-real - Màlaga (17.00)

Tot el que no sigui guanyar servirà de molt poc per dos equips que necessiten remuntar el vol aviat per no enfonsar-se encara més a la classificació. El Vila-real, que ve de perdre davant el Xerez a la Lliga i el Lazio a la Europa Lliga, té les baixes dels sancionats Pires i Gonzalo Rodríguez, mentre que el Màlaga no podrà comptar amb Duda, Gaspar i Cuadrado. Valverde i Muñiz es juguen el càrrec.

Valladolid - Deportivo (17.00)


Un Deportivo en ratxa busca la cinquena victòria consecutiva en un dels seus estadis maleïts, el Nuezo Zorilla, on només ha guanyat en dues ocasions. Els de Lotina, que a més d'encadenar triomfs encadenen quatre partits sense encaixar cap gol, visiten un Valladolid amb l'obligació de sumar els 3 punts després d'un inici de campionat força dolent.

Tenerife - Xerez (17.00)

Tots dos equips es retroben a Primera Divisió després de jugar la temporada passada a la categoria de plata. El Xerez arriba a l'Heliodoro amb la moral alta després d'aconseguir la primera victòria de la seva història a la Lliga, mentre que el Tenerife recupera Manolo Martínez i Román per suplir les baixes de Marc Bertrán i Ricardo León.

Getafe - Ath. de Bilbao (17.00)

El president del Getafe. Ángel Torres, va dir aquesta setmana que el seu equip "té poc caràcter" i que la defensa "és fluixa". Els de Míchel, capaços del millor i del pitjor, volen donar la rèplica al mandatari guanyant un Athletic de Bilbao que mai ha guanyat al Coliseum i que només ha sumat un punt en les quatre últimes jornades.

Racing - Osasuna (17.00)

El Racing encara no ha guanyat a El Sardinero aquesta temporada. Els cantàbrics volen posar fi a aquesta dinàmica per donar una alegria a la seva afició d'una vegada per totes. Davant tindrà un Osasuna en línia ascendent després d'haver guanyat tres dels últims quatre partits disputats. Camacho té previst repetir el mateix onze que va golejar la setmana passada l'Atlètic (3-0).

Almeria - València (19.00)


El conjunt xe necessita guanyar per integrar-se definitivament a la zona alta de la taula. L'equip que entrena Unai Emery necessita, però, ser el mateix que va jugar de poder a poder amb el Barça (0-0) a Mestalla, i no el que va empatar dijous contra l'Slavia de Praga (1-1). Per la seva banda, l'Almeria intentarà encadenar la segona victòria consecutiva per mantenir-se en la zona tranquil·la de la classificació.
Anar al contingut